Χωρίς κατηγορία

“Ψυχραιμία κι εγώ τον γιό μου στο Καστελόριζο τον έχω” το μήνυμα Καμμένου στις “αγχωμένες μάνες” @panoskammenos

“Ψυχραιμία κι εγώ τον γιό μου στο Καστελόριζο τον έχω. Όλα καλά θα πάνε”. Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος επικαλέστηκε την τοποθέτηση του υιού του στην ΤΠΚ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ, η οποία βρίσκεται και θα παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα στο Καστελόριζο, προκειμένουν να καθησυχάσει, ανήσυχες μητέρες. Που τις συνάντησε:

Σήμερα στο ΥΠΕΘΑ ήταν ημέρα ανταλλαγής ευχών και ο Π.Καμμένος δεχόταν προσωπικό στο γραφείο του, αλλά και είδε πολύ κόσμο στο δώμα του ΓΕΝ. Εκεί στα “πηγαδάκια” υπήρξαν και οι πάντα ανήσυχες Ελληνίδες μάνες, οι οποίες είναι…ανίκητες όταν πρόκειται για τα παιδιά τους. Ωστόσο ο Καμμένος είχε το αφοπλιστικό επιχείρημα της μετάθεσης του υιού στο Καστελόριζο. Η φωτογραφία είναι από την προχθεσινή επίσκεψή του στο Καστελόριζο, όπου επισκέφθηκε και το πλοίο στο οποίο υπηρετεί ο γιος Καμμένος.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι είναι η πρώτη φορά που οι δηλώσεις ενός ΥΕΘΑ κι ενός Α/ΓΕΕΘΑ κατά της τουρκικής προκλητικότητας δεν έχουν προκαλέσει αναστάτωση , όπως γινόταν στο παρελθόν. Οι αντιδράσεις της κοινής γνώμης είναι μάλλον θετικές για όσα δήλωσαν τις τελευταίες ώρες Καμμένος και Αποστολάκης.

Πάνος Καμμένος 

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...