Χωρίς κατηγορία

Ο μονίμως διορισμένος Νίκος Κοτζιάς έχει το θράσος να μιλά για τον Πάνο Καμμένο που εκλέγεται 30 χρόνια βουλευτής, πάντα με σταυρό! @panoskammenos

Ο κύριος Κοτζιάς ακολούθησε την ίδια πολιτική πορεία με τον κύριο Βαρουφάκη. Από την αυλή του Γιώργου Παπανδρέου, διορισμένος υπουργός. Είναι δικαίωμα του.

Αφού ο πρωθυπουργός τον επέλεξε, όπως είχε κάνει και με τον κύριο Βαρουφάκη, πράγματι διαθέτει πειθώ. Αυτός όμως που δεν έχει επιλέξει ποτέ τον κύριο Κοτζιά, είναι ο ελληνικός λαός.

Μπορεί λοιπόν να σχολιάζει όπως θέλει άλλους διορισμένους και ευνοημένους από τον Γιώργο Παπανδρέου, δεν μπορεί όμως να σχολιάζει πολιτικούς όπως ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος όχι μόνο εκλέγεται επί 30 χρόνια ανελλιπώς πάντα με σταυρό, αλλά ουδέποτε υπήρξε σύντροφος με τον Παπανδρέου, τον Σημίτη, τον Παπαντωνίου, τον Πάγκαλο και άλλους παρόμοιους πολιτικούς.

Αντίθετα, τους χτυπούσε όταν όλοι τους προσκυνούσαν. Και τα τελευταία χρόνια δικαιώνεται, αφού έρχονται στο φως τα εγκλήματα τους. Όποτε ασχοληθείτε με αντικείμενα που κατέχετε κύριε Κοτζιά και αφήστε αυτά που δεν γνωρίζετε. Όπως η ψήφος.

 

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...