Χωρίς κατηγορία

Άφησαν του Τούρκους χάκερς να κάνουν σουρωτήρι τις ελληνικές διαδικτυακές πύλες γιατί οι Έλληνες είναι απασχολημένοι με την παρακολούθηση των πολιτων στα social media. Αυτή είναι η αλήθεια.

Στον αέρα η διαδικτυακή ασφάλεια της χώρας. Και αυτό αποδείχτηκε περίτρανα μετά από την επίθεση των  Τούρκων χάκερς που έριξαν ακόμη και την ιστοσελίδα της ΕΥΠ,  τσακίζοντας έτσι την δημόσια εικόνα της χώρας.

Που ήταν όμως οι Έλληνες εκείνη την ώρα;

Δυστυχως οι Έλληνες κυβερνητικοί χάκερς είναι απασχολημένοι με την παρακολούθηση και το χακαρισμα των Ελλήνων χρηστών στα social media.

Δεν είναι τυχαίο που λίγες βδομαδες μόνο μετά την αλλαγή της κυβέρνησης στη χώρα μας άρχισαν να διαγράφονται μαζικά προφίλ χρηστών στα social media που είχαν αναπτύξει μια έντονη αντιπολιτευτική δράση στην παρούσα κυβέρνηση.

Στο twitter κάτω από την κάλυψη του ότι το twitter διαγραφεί μαζικά απενεργοποιημένους λογαριασμούς Έλληνες χάκερς δημιουργούν τις προϋποθέσεις εκείνες ώστε να διαγραφεί ένας λογαριασμός από το twitter.

Η πρώτη επίδειξη δύναμης έγινε τις πρώτες μέρες της κυβέρνησης Μητσοτακη όταν εμφανίστηκαν διαφορα accounts με τη φωτογραφία του νέου πρωθυπουργού και με nick name που θύμιζε το primeministerGr.

Εκεί έγινε η αρχή. Μετά οι υπηρεσίες οργανώθηκαν σε διαφορα παρακλάδια ωστε να παρακουθουν τα πάντα στα social media καταγράφοντας ακόμη και τα προσωπικά μηνύματα σε twitter και facebook.

Κάποιες καταγραφές γίνονται με το προσχημα της παρακολούθησης ομάδων ο Ρουβικωνας ώστε να συγκεντρωθούν πληροφορίες για την σύλληψη τους.

Καποιες άλλες χωρίς προσχημα, απλώς γιατί οι συγκεκριμένοι χρήστες ενοχλούν συγκεκριμένους υπουργούς με την κριτική τους.

Το αποτέλεσμα; Κανείς δεν ασχολείται με τους Τούρκους και τους υπόλοιπους που επιβουλεύονται την χώρα μας. Λες και το πρόβλημα μας είναι τα 5, 10 τρολ που γράφουν βλακειουλες στο διαδίκτυο.

 

Άφησαν του Τούρκους χάκερς να κάνουν σουρωτήρι τις ελληνικές διαδικτυακές πύλες γιατί οι Έλληνες είναι απασχολημένοι με την παρακολούθηση των πολιτων στα social media. Αυτή είναι η αλήθεια.

Διαφήμιση

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...