Χωρίς κατηγορία

Ο Νίκος Διακομιχάλης «ξεμπροστιάζει» τους Ευρωβουλευτές που δεν στήριξαν το αίτημα για την Γενοκτονία. @diakomichalis_N

6CC395F0-A3C6-403E-B05D-2447FBDD8042Ποια είναι η εξήγηση της απουσίας των κομμάτων του ΣΥΡΙΖΑ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ από το Ευρωκοινοβούλιο την ώρα που όφειλαν να υπερασπιστούν τους Έλληνες του πόντου;

Παρατηρούμε εδώ και πολλά χρόνια τις πραγματικά Εθνικές και πατριωτικές φωνές στην χώρα μας να τείνουν προς εξαφάνιση.

Γιατί οι Πατριωτικές φωνές έχουν εκλείψει ειδικότερα στα μεγάλα κόμματα;

Η Εξήγηση είναι απλή και εύκολα κατανοητή.

Η Πραγματική μάχη που μαίνεται στην υφήλιο είναι η μάχη που δίνουμε όλοι όσοι υπερασπιζόμαστε την διατήρηση των Εθνών – Κρατών ενάντια σε όλους όσους θεωρούν πως η μοίρα μας είναι η Παγκοσμιοποίηση.

Δεν θα πω ψέματα, είναι αλήθεια πως η μάχη αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολη, είναι αλήθεια πως οι υποστηριχτές της Παγκοσμιοποίησης έχουν διεισδύσει παντού και διαθέτουν υψηλές θέσεις άσκησης εξουσίας.

Είναι αλήθεια όμως επίσης πως, καθ’ όλη την Ιστορία της Ανθρωπότητας δεν υπήρχαν εύκολες μάχες. Στις Θερμοπύλες ήταν μια δύσκολη μάχη στον Μαραθώνα ήταν επίσης δύσκολη, η Επανάσταση του 1821 ήταν δύσκολη και η Αντίσταση κατά των Γερμανών ήταν δύσκολη. Όλες αυτές οι μάχες ξεκίνησαν από τους λίγους και από αυτούς που άλλοι χλεύαζαν. Ποτέ δεν ξεκίνησαν από όσους είχαν αφεθεί στη μοίρα τους.

Στη σύγχρονη εποχή λοιπόν η μάχη αυτή δίνεται απέναντι σε όλες αυτές τις ωραιοποιημένες καταστάσεις που προβάλουν τα μέσα των υποστηριχτών της Παγκοσμιοποίησης, απέναντι σε όλα αυτά τα ψεύτικα πρότυπα που προβάλουν και σε όλη αυτή την προσπάθεια να εκλείψουν οι αξίες και τα πιστεύω των λαών.

Στο επίκεντρο των εξελίξεων, τις ΗΠΑ, στις προηγούμενες εκλογές πόσοι κατάλαβαν ποια ήταν τα δύο αντίπαλα στρατόπεδα; Πόσοι αντιλήφθηκαν, πέρα από όσα προβάλουν κάποια συστημικά ΜΜΕ , ότι η σύγκρουση έγινε μεταξύ των όσων βάζουν πάνω από όλα τα χρηματοπιστωτικά νούμερα της Παγκοσμιοποίηση και των όσων πιστεύουν ότι πρέπει να δώσουμε σημασία στην πραγματική οικονομία και την αγορά αλλά και να δυναμώσουμε τις πραγματικές Εθνικές οικονομίες του πλανήτη;

Ποιος είναι ο λόγος όμως που δεν θα συμπαραταχθούν με όσους υποστηρίζουν τη διατήρηση των Εθνών-Κρατών οι βουλευτές της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ

Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ (πλέον) είναι δύο νέο-φιλελεύθερα κόμματα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι πάνω από όλα, ιδεολογικά, τους ενδιαφέρει το κέρδος του Χρηματοπιστωτικού συστήματος. Τα νούμερα δηλαδή έναντι του Ανθρώπου. Πως θα επιτευχθεί αυτό στην πράξη; Ένας από τους τρόπους είναι η πλήρης ενοποίηση των αγορών διεθνώς, αυτό θα οδηγήσει σε κέρδη για τις δυνατές οικονομίες και σε εξαθλίωση για τις μικρότερες. Οι δυνατοί θα διαμορφώνουν κεντρικά τις τιμές καθώς στην περίπτωση της Ευρώπης θα υπάρχει ένας Υπουργός οικονομικών (διορισμένος, από τις δυνατές οικονομίες) και  οι αδύναμοι θα μετατρέπονται σιγά σιγά σε «οικονομικούς σκλάβους».

Πως θα μας επηρεάσει αυτό Εθνικά;

Για να ενοποιηθούν οι αγορές πρέπει να φύγουν τα εμπόδια που δημιουργούν οι Ιστορίες, οι παραδόσεις και τα έθιμα των Εθνών. Για να μπορούν να εκτοξεύσουν το κέρδος τους θα πρέπει να δουλεύουν οι λαοί όλο και περισσότερο. Άρα θα υπάρξει σύγκρουση συμφερόντων όταν για παράδειγμα οι Έλληνες δεν δουλεύουμε Κυριακή πρωί επειδή θέλουμε να πηγαίνουμε στην Εκκλησία. Οι επιδοτήσεις για τη διατήρηση της διαφορετικότητας μας  όπως και για τη στήριξη Εθίμων και παραδόσεων είναι φύρα για το Χρηματοπιστωτικό σύστημα. Στα σχολεία αντί να χάνονται ώρες ώστε τα παιδιά να μαθαίνουν επί της ουσίας  π.χ. Αρχαία Ελληνικά. Θα μαθαίνουν τη γλώσσα που μιλούν οι αγορές γρήγορα και χωρίς να χάνουμε χρόνο για την σωστή διαπαιδαγώγηση τους καθώς χρειαζόμαστε απλά τεχνοκράτες για να εξυπηρετούν το σύστημα της Παγκοσμιοποίησης και του νέο-φιλελευθερισμού.

Για όσους βέβαια δεν πείθονται από το αφήγημα του νέο-φιλελευθερισμού, υπάρχει πάντα, και ο Διεθνισμός- Εθνομηδενισμός που εκφράζεται και από τον ΣΥΡΙΖΑ.

​Αρχικά απορρίπτει τον ίδιο τον Θουκυδίδη που έλεγε πως αν θέλεις να έχεις Ειρήνη πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για πόλεμο. Ο Διεθνισμός θεωρεί πως πρέπει να καταργηθούν τα Έθνη, να μην υπάρχουν σύνορα και γενικότερα να μην υπάρχει τίποτα το οποίο να διαφοροποιεί τους ανθρώπους.  Θεωρεί λοιπόν εχθρό το κάθε τι διαφορετικό στα πλαίσια της Ιστορίας, του πολιτισμού, της γλώσσα και των εθίμων. Αναφέρω αυτά γιατί για παράδειγμα δεν θεωρεί κακό το να διαφέρει κάποιος στις σεξουαλικές τους προτιμήσεις ( και σωστά το κάνει). Όμως γιατί να γίνουμε όλοι ίδιοι σε θέματα Θρησκείας, γλώσσας, παραδόσεων και Ιστορίας ;

Γιατί και οι Απόψεις του Διεθνισμού- Εθνομηδενισμούυποκρύπτουν τις επιδιώξεις όσων υποστηρίζουν την Παγκοσμιοποίηση και τον Φεντεραλισμό. Προσπαθούν να δημιουργήσουν νέους διχασμούς, σε άλλους τομείς οι οποίοι όμως δεν θα τους εμποδίσουν στο έργο τους ,για να μην αντιληφθεί ο λαός πως κάτω από τους «αγώνες» για τη διαφορετικότητα κρύβονται οι επιταγές της των υποστηριχτών της Παγκοσμιοποίησης, που επιθυμούν να γίνουμε όλοι ίδιοι και εύκολα ελεγχόμενοι.

Όσον αφορά λοιπόν το θέμα της γενοκτονίας .  Δεν θα το στηρίξουν ποτέ γιατί δυναμώνει το Εθνικό φρόνιμα. Κάτι το οποίο δεν θέλουν οι υποστηριχτές της Παγκοσμιοποίησης και του Φεντεραλισμού , κομμάτι των οποίων είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του Διεθνισμού και του Εθνομηδενισμού και το ΠΑΣΟΚ & η ΝΔ από την πλευρά του νέο-φιλελευθερισμού.

Διακομιχάλης Νικόλαος
Πρόεδρος Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων
Υποψήφιος Ευρωβουλευτής

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...