Χωρίς κατηγορία

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στους Ανελ. Οι κινήσεις του Πάνου Καμμένου για ανασύνταξη του πατριωτικού χώρου αποδίδουν καρπούς και μας κάνουν να αισιοδοξούμε για το μέλλον. @panoskammenos

KammenosΣε καλό δρόμο βρίσκονται οι συζητήσεις του Πάνου Καμμένου για την ανασύνταξη του πατριωτικού χώρου με κέντρο βάσης τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ήδη υπάρχουν βαριά ονόματα από τον ιστορικό χώρο της Κεντροδεξιάς που έχουν έρθει αρκετά κοντά με τους Ανελ ενώ δεν λείπουν και ονόματα από το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ το οποιο δεν μπορεί να εκφραστεί πλέον από τον ΣΥΡΙΖΑ που είχε προσπαθήσει να το οικειοποιηθεί εκμεταλευομενο την πατριωτική αίγλη που του έδινε η  συνεργασία του με τους Ανελ.

Μαλιστα πολλοί απογοητευμένοι ψηφοφόροι της κεντροδεξιάς παράταξης που έχουν κουραστεί να ακούνε τριά χρόνια υποσχέσεις για τη δημιουργία νέου δεξιού κόμματος βρίσκουν διέξοδο στους Ανελ καθώς καταλαβαίνουν ότι όλη αυτή η ιστορία είναι ένα παραμύθι που κρατά απασχολημένους τους ψηφοφόρους με σκοπό να τους μεταφέρει μέσω ανοιγμάτων του ΣΥΡΙΖΑ σε πρώην δεξιούς βουλευτές στο μαντρί του, στα πρότυπα του Παπανδρέου του 2004 όπου είχε τοποθετήσει στο επικρατειας του τότε ΠΑΣΟΚ τους Στέφανο Μανό και Ανδρέα Ανδριανόπουλο.

kalinda

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...